Webinar: Fremtidens turistopplevelser i Vest-Lofoten?

Webinar: Fremtidens turistopplevelser i Vest-Lofoten?
Torsdag 18. april
13:00 - 15:00
Sted
Webinar
Pris
Gratis
Påmeldingsfristen er utløpt

Webinar: Fremtidens turistopplevelser i Vest-Lofoten?

De tre turistinformasjonene i Vest-Lofoten sammen med Steinbiten Drift AS inviterer til et spennende webinar om optimalisering av booking av aktiviteter og overnatting i Vest-Lofoten. 

Med oss i møtet har vi Anders Lindström fra Go to Hub, som er selskapet som tilbyr denne plattformen. Go to Hub sin vision er å gjøre det enklere å bestille reiselivsprodukter. 

De tre turistinformasjonene i vest (Leknes, Ramberg og Reine) tilbyr denne bookingløsningen for aktiviteter og overnattingsplasser via siden Info Lofoten. Vi ønsker å skape et sted som kobler turistene sammen med så mange som mulig av Lofotens spennende aktivitetsoperatører og overnattingssteder. Din deltakelse på plattformen vil være avgjørende for å realisere dette målet.

Formålet med møtet er å presentere løsningen som vil bidra til å optimere salget av dine aktiviteter/overnatting. Det kreves ingen medlemskap for å bli en del av Info Lofoten sitt tilbud. Det er enkelt, og du får fire nye salgssteder til en bredere eksponering for å øke inntektene dine. 

Meld deg på her. Påmelding webinar