Innføring i bærekraft. Bli med på gratis digitalt kurs

Innføring i bærekraft. Bli med på gratis digitalt kurs
12
August
12:00 - 13:00
Sted
Teams
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 12. August 2021

Innføring i bærekraft. Bli med på gratis digitalt kurs

Veien til en bærekraftig lønnsom bedrift!

Alle snakker om bærekraft! Myndigheter, kunder, ansatte og andre interessenter stiller krav til bedriftens bærekraftsarbeid og etterhvert kommer krav om rapportering, også for de små og mellomstore bedrifter. Det kommer stadig nye krav, standarder, lover og regler fra myndigheter lokalt og internasjonalt, og informasjonsmengden er overveldende og ofte vanskelig tilnærmelig.

Ecofric sitt mål er å bistå de over 600 000 SMB’ere i Norge i deres bærekraftsarbeid. Derfor introduserer vi en kursrekke med ulike temaer innenfor bærekraft skreddersydd for små og mellomstore bedrifter. Parallelt utvikles det en plattform med konkrete, skreddersydde og lønnsomme bærekraftstiltak til den enkelte bedrift og bransje. På denne måten kan bedriften jobbe med bærekraft på en enkel, lønnsom og ressursbesparende måte.

Kurset innledes med en generell innføring i bærekraft 17. juni kl. 12.00, som et gratis kurs. Etterfølgende vil deltakere og alle bedrifter i Asker næringsforening sitt nettverk få tilbud om seks kurs med ulike temaer som tilsammen vil gi bedriften en innføring i bærekraft, verktøyer og prosesser.

Målet med alle kursene er å gi deltakerne innsikt i hvordan bedriften kan jobbe strukturert med bærekraft på en enkel og lønnsom måte samt kommunisere dette arbeidet internt og eksternt. Det kreves ingen forhåndskunnskap for å delta.

Lenke til Teams møtet/gratis kurs sendes alle påmeldte.

Kursprogram. Dette finner du også med aktiv påmelding i vår AktivitetskalenderNB: Ved påmelding hele kurspakke, er det kun en påmelding til første kurs, så er du da registrert påmeldt hele kursrekken.
  1. FNs bærekraftsmål, 19. august
  2. Grønn vekst, 26. august 
  3. Grønne innkjøp, 2. september
  4. Bærekraftig verdikjede og sirkulær økonomi, 9. september
  5. Grønn kommunikasjon og bærekraftsdokumentasjon, 16. september
  6. Nye forretningsmodeller, 23. september

Alle kursene starter kl. 9 og tar inntil 60 minutter. Deltakere vil motta en lenke til kurset dagen før. Kursene filmes og gjøres tilgjengelig for deltakerne i etterkant sammen med annet relevant kursmateriell. Etter hvert kurs lanseres det en quiz med spørsmål, som oppsummerer læringen fra kurset.


Pris:
  • Kurspakken: kr. 5 000 pr. deltaker | kr. 2 500 for medlemmer i Asker Næringsforening
  • Pr. kurs: kr. 998 pr. deltaker | kr. 499 for medlemmer i Asker Næringsforening

Dersom man velger hele kurspakken er det inkludert tre måneders gratis tilgang til Ecofric bærekraftsplattformen når den lanseres

Deltakere vil motta et diplom for gjennomført kurs

Etter kurset vil deltakerne og deres bedrifter få mulighet til å videreføre arbeidet i egen bedrift med skreddersydde løsninger og rådgivning.

For mer informasjon og inspirasjon, sjekk Ecofrics nettside, eller ta kontakt med: Lotte Frost, lotte@ecofric.com eller på telefon 950 76 232.


Ecofric gjør bærekraft enkelt og lønnsomt for små og mellomstore bedrifter!