Invitasjon til workshop Om: Rapportering og kommunikasjon i bærekraft

Tirsdag 05. mars
13:00 - 16:00
Sted
Canyon Hotel

Invitasjon til workshop Om: Rapportering og kommunikasjon i bærekraftInvitasjon til workshop Om: Rapportering og kommunikasjon i bærekraft.


I kompetanseprogrammet i Om:nord får du verktøyene du trenger for å prioritere, implementere og iverksette bærekraft i din bedrift. Dette danner grunnlaget for å gi din bedrift mer konkurransekraft og ruste den for fremtiden. Workshopene arrangeres av UN Global Compact Norge (FNs organisasjon for bærekraftig næringsliv).
 
Om: Rapportering og kommunikasjon
UN Global Compact og Om:nord-prosjektet er tilbake med den fjerde workshopen i vårt Kompetanseprogram - "Om: Rapportering og Kommunikasjon". I denne workshopen får du en introduksjon til bærekraftsrapportering og kommunikasjon og hvorfor det er strategisk viktig å engasjere seg i det:
  • Hvorfor, hva og til hvem kommunisere?
  • Hvorfor bærekraftsrapportering er viktig, kan gi strategiske fordeler og kan støtte kommunikasjonen deres.
  • Hvorfor bærekraftsrapportere?
  • Hvordan rapportere? F. eks. hvem kan bidra til rapporten.
  • Introduksjon til standarder for bærekraftsrapportering og nyttige verktøy
  • Kjennskap til grunnleggende prinsipper for god kommuniksasjon og rapportering
I workshopen vil du jobbe med konkrete verktøy der du bruker din bedrift som eksempel. Etter å ha deltatt vil du få oversikt over hva din bedrift trenger for å komme i gang med rapporteringen og hva du må tenke på når du formidler bærekraftsarbeidet ditt. Du vil være bedre rustet til å håndtere krav og forventninger knyttet til bærekraftsrapportering og kommunisere effektivt og lovlig.

Du trenger ikke å ha deltatt på de tidligere workshopene for å komme på denne.
 
Workshop i Alta 
Om: rapportering og kommunikasjon 
DATO: 5.mars kl 13.00 - 16.00

STED - Canyon Hotel
 
Påmelding og mer informasjon trykk HER
 
Du trenger ikke å ha noen forhåndskunnskap om bærekraft for å delta i workshopen, men det er viktig at du har god innsikt i bedriften og interne prosesser for å få størst nytteverdi. Om du er daglig leder, nyansatt bærekraftsansvarlig eller har andre lederansvar i din bedrift, er du hjertelig velkommen. Du kan komme alene eller ta med en kollega, men vi oppfordrer til å stille to fra hver virksomhet.
Kompetanseprogrammet i Om:nord vil tilbys fysisk over hele Nord-Norge. Workshopene er utviklet for små og mellomstore bedrifter i ulike bransjer, og det er helt gratis å delta.