Me grønne på før Fredag Please (Fulltegnet)

Me grønne på før Fredag Please (Fulltegnet)
Fredag 26 april
13:30 - 15:30
Sted
Bodegaen, Høvleriet
Pris
Medlemspris 500,00
Ordinær pris 1 500,00
Påmelding
Påmeldingsfrist: 24.04.2024
Registreringsfrist er utløpt

Me grønne på før Fredag Please (Fulltegnet)

Registreringsfrist er utløpt
Det finnes mange gode eksempler på lokale bedrifter som er godt i gang med bærekraftig og lønnsom omstilling. Likevel hører vi ikke så mye om alt det gode arbeidet som gjøres.

-Derfor «grønner» vi på med et arrangement der noen bedrifter deler sine erfaringer før Fredag Please 26. april. Kom og hør bedrifter som har erfaringer å dele, sier prosjektleder i Næringsforeningen, Ronny Sætre

Sammen med leder i ressursgruppen Grønn lønnsomhet, Ineke de Rezende, oppfordrer han alle som vil lære mer om bærekraftsarbeidet til andre bedrifter til å komme.

-Det skjer utrolig mye spennende i næringslivet på Haugalandet, men vi er kanskje ikke alltid like flinke til å dele erfaringene våre. Her åpner vi for at flere kan få dele, uavhengig av bransje og omfanget av bærekraftsarbeidet – så lenge bedriften har tatt et steg i riktig retning, sier de Rezende.

Følgende bedrifter skal dele: Førre Vindu, Haugaland Interkommunale Miljøverk, Ottar Skjold Maskin, Deep Wind Offshore, Endra, Sandvold & Velde Supply, DB Schenker og iteam.

Norce innleder med funnene fra rapporten "Grønn omstilling blant små og mellomstore bedrifter i Rogaland".

Meld deg på snarest om du vil høre mer om bærekraftsarbeidet til disse bedriftene, begrenset med plasser
 
Samarbeidspartner