Årsstämma Hantverkarna Stockholm den 18 april

Årsstämma Hantverkarna Stockholm den 18 april
Torsdag 18. april
18:00
Plats
7A Posthuset, Vasagatan 28
Pris
Kostnadsfritt  

Årsstämma Hantverkarna Stockholm den 18 april

Den 18 april är det dags för Hantverkarna Stockholms årsstämma! Stämman startar kl. 18:00 och äger rum på 7A Posthuset på Vasagatan, insläpp startar kl. 17:30. Middag severeras c:a kl. 19:30. 

Inbjudan till årsstämman skickas till alla medlemmar, ta gärna med dig din partner eller en branschkollega. Anmälan görs senast den 10 april. Återkom även senast den 10 april för information om eventuella allergier som köket bör känna till (på mejladress info@hantverkarna.se). 

Under kvällen får vi ta del av hantverksfilmer som föreningen har gjort i samband med jubileumsåret 2022. Under jubileumsåret startade projektet Tidskapseln med syfte att dokumentera hantverket som det såg ut när föreningen blev 175 år. Totalt filmas 20 olika hantverk som ska läggas i arkiv och sparas för framtiden. Några av dessa filmer kommer att visas i anknytning till årsstämman. 

Notera att årets medlemsavgift måste vara betald för att få delta och ha rösträtt under årsstämman. Kontakta kansliet om du inte har fått någon faktura så skickar vi den på nytt.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor inför mötet!