Næringslivsdagen 2024 | Påmelding KONFERANSE

Næringslivsdagen 2024 | Påmelding KONFERANSE
Onsdag 06. november
08:30 - 16:00
Sted
Asker Kulturhus, Strøket 15 A, 1383 Asker
Pris
Medlemspris 950 kr
Ordinærpris 1 200 kr
Gründere 475 kr
Ideelle organisasjoner 475 kr
Lag og foreninger 475 kr
Påmelding
Påmeldingsfrist: 05.11.2024
Meld meg på

Næringslivsdagen 2024 | Påmelding KONFERANSE

Onsdag 6. november kl. 9-16 er det duket for regionens viktige møteplass for næringslivet. Næringslivsdagen er en arena for inspirasjon og erfaringsutveksling - dette vil du ikke gå glipp av.

Tema for dagen:
Årets Næringslivsdag handler om sosial bærekraft – inkludering og mangfold. Vi setter fokus på å skape et arbeidsliv som er inkluderende og bærekraftig for alle. Vi skal utforske jobbmulighetene for personer som av ulike grunner havner utenfor arbeidslivet, og som er ressurser med verdifull kompetanse. Videre skal vi høre om viktigheten av å ta vare på de ansatte, og betydningen av å ikke miste motet når man møter motgang. En god arbeidsplass er mer enn økonomisk suksess; den er også støttende og inkluderende.

Foredragsholdere:
Vi er i prosess med å sette sammen et spennende program av foredragsholdere. Marte Stokstad er booket som konferansier og vil også i 2024 lose oss trygt gjennom dagen. Andre foredragsholdere som kommer er:
 
  • Jon Reichelt har vært nysgjerrig på mennesker hele sitt liv. I 18 år var han psykiater for landets skarpeste militære avdeling, Forsvarets Spesialkommando. I nyere tid har du også sett han på TV i den populære TV-serien Kompani Lauritzen. I TV2-serien fungerte Reichelt som et bindeledd mellom befalet og Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård. 
  • Ulf Andersen har vært statistikksjef i NAV i 10 år, med øverste ansvar for alt etaten produserer og publiserer av statistikk. Tidligere har han blant annet vært Adm. dir. i MMI (nå Ipsos). Han er en mye brukt foredragsholder, og er talsperson for NAV i media og bor i Asker.

Øvrig program slippes fortløpende. Følg med i sosiale medier!

Gründere er definert som bedrifter som er registrert i Brunnøysundregisteret for under tre år siden. 

Velkommen!
Samarbeidspartnere