Kompetansebaserte styrer

Kompetansebaserte styrer
Onsdag 22. november
11:15 - 13:00
Sted
Dronningensgate 2, Næringsforeningens lokaler
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 21.11.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

Kompetansebaserte styrer

Formue og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen har gleden av å invitere til lunsjseminar, onsdag 22. november fra kl. 11.15 i anledning "Styreportalen".

Det er ønskelig med kompetansebaserte styrer. Det er først når man er faglig oppdatertet man som styremedlem kan bidra til strategi og virksomhetsutvikling. Vi har derfor satt sammen et faglig program vi mener er relevant for selskaper i årene som kommer. 

Morten Lervaag Jacobsen, partner og kreativ leder i Hekt, holder innlegget "Kommunikasjon og kunstig intelligens - Fake it till you make it?". Her ser han nærmere på hvordan KI forstår og imiterer menneskelig språk bedre enn noensinne. Hva skaper dette av muligheter og utfordringer for næringsliv og samfunn?

Videre vil økonom og professor, Erling Røed Larsen holde innlegget "Produktivitet er ikke alt - men nesten alt: Hvordan SuperSelskap AS og Norge AS forbereder seg til fremtidens økonomiske rammer". Alt som berøres av norske hender blir dyrt - likevel er det gode muligheter for gode hoder i Norge. I sitt innlegg vil Røed Larsen tegne et roadmap for produktivitet og gå gjennom faktorer som kapitalintensitet, humankapital, teknologi, kultur, incentiv og organisering. Til slutt viser han hvordan ingen blir gode alene- og hva som må være på plass for å få ideer til å smitte.

Det blir enkel lunsjservering fra kl. 11.15. Faglige innlegg begynner kl. 11.30. 

Velkommen!
Foredragsholder
Morten Lervaag Jacobsen

Morten Lervaag Jacobsen

Partner og kreativ leder, Hekt
Erling Røed Larsen

Erling Røed Larsen

Forskningssjef ved Housing Lab, OsloMet, professor II ved Handelshøyskolen BI og seniorøkonom II i Formue
Samarbeidspartnere