JULEFROKOST: Om:Nord

JULEFROKOST: Om:Nord
Onsdag 29. november
08:00 - 10:00
Sted
Tivoli North, Pasvikveien 2, 9900 Kirkenes
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 28.11.2023
Registreringsfrist er utløpt

JULEFROKOST: Om:Nord

Er din bedrift klar for grønn omstilling?  
Det kan bli avgjørende.  
Dette MÅ du være med på. 
Hele kompetanse-programmet er gratis. 


Grønn omstilling er viktig for klimaet og miljøet - og noe av det viktigste din bedrift kan investere i for å møte kravene i årene som kommer. Det kan nemlig kvalifisere for flere anbud, gi lavere kostnader og økte inntekter. 

Lurer du på hvor du skal finne finansiering til bærekraftsarbeidet, eller dine utviklingsmuligheter? Den 29. November møter vi representanter fra virkemiddelapparatet og får høre hvilke muligheter du som bedrift har tilgang til i det grønne skiftet. 
Flere bedrifter er allerede godt i gang med bærekraftig og lønnsom omstilling. Hva er deres beste tips? La oss bli inspirert og lære hva de har satset på for å lykkes. 

Meld deg på Julefrokost møte 29.November 08:00-10:00. 


Bakgrunn: 
Om:nord er arenaen for grønn omstilling for alle næringsforeningene i Nordland, Troms og Finnmark. Gjennom kompetanseheving og tilgjengeliggjøring av relevant informasjon, tips og nyttige verktøy ønsker vi å bidra til at din bedrift ser mulighetene i det grønne skiftet! Det fører også med seg mange krav og regulereringer og vi ser at mange små og mellomstore bedrifter ikke er godt nok forberedt. Bærekraft er konkurransekraft!  
 
Grønn omstilling er viktig for klimaet og miljøet - og noe av det viktigste din bedrift kan investere i for å møte kravene i årene som kommer. Det kan nemlig kvalifisere for flere anbud, gi lavere kostnader og økte inntekter. Selv om bærekraft er på alles lepper om dagen, vet vi at det ikke er så lett å vite hvor du skal begynne, eller med hva. Her vil vi gjerne bidra, både med kompetanse, veiledning, rapportering og støtteordninger – sånn at bedriftene i nord kan posisjonere seg for økt konkurransekraft også i årene som kommer. Hvilke støtteordninger har vi for å hjelpe det nordnorske samfunnet i den grønne omstillingen?  

Se mer her: https://www.omnord.no/  

 
Program

1. Innledning fra Anne-Karin Måseide-Olsen prosjektleder Om:nord og Niels Røine, Kirkenes Næringsforening 

2. Samfunnsløftet med Charlotte Lindquister, SpareBank1 Nord-Norge 

3. Bedriftspresentasjoner fra Kirkenes 

4. NHO perspektiv på Om:nord prosjektet 

5. Innovasjon Norge informerer om finansiering og muligheter  

6. Sør-Varanger Kommune: Dette forventer vi av bedrifter i anbudsrunder og generelt

Samarbeidspartner