Kompetansenettverket Endringslederne

Kompetansenettverket Endringslederne
Torsdag 21. mars
08:15 - 11:00
Sted
RE Gründerhus, Torvveien 19 1383 Asker
Pris
Medlemspris 25 400 kr
Ordinær pris 28 400 kr
Faktura blir sendt fra Ansvarlig Helse | Beløpene er eks mva.

Kompetansenettverket Endringslederne

Til deg som er leder i Asker og Bærum:  

Kompetansenettverket Endringslederne

Dette er et lukket ledernettverk hvor vi ønsker å gi deg mulighet for verdifulle samtaler med andre ledere. Du vil få faglig påfyll relatert til din rolle som leder, gode råd og verktøy. Dette skal være et nettverk du kan åpne opp om utforinger du som ledere i dag ofte sitter med helt alene slik at du lykes enda bedre i lederrollen din.

Endringstakten er høy. Ledere rapporterer at det oppleves press og forventninger fra «alle» kanter, tiden blir den store utfordringen, og oppgaver lederen ikke får gjort påvirker kanskje nattesøvnen. Den skjulte felles nevner er opplevelsen av ensomhet. Man opplever å stå alene og savner noen å sparre med. Alt dette påvirker overskudd og hvor godt du egentlig lykkes i lederrollen, som igjen påvirker helse, fremtid -og privatlivet ditt. 
 
Vi ser på våre virksomhetsledere som arbeidslivets eliteutøvere, men vi har ikke kultur for et godt støtteapparat. Idretten har et solide støtteapparat for de som beveger seg i toppsjiktet for å sikre at de presterer godt. 
 
Asle Sjørbotten og Vibeke Hammer tilbyr deg et aktivt og konfidensielt nettverk hvor fokuset er å bidra til at du skal lykkes enda bedre i rollen som leder:
 
  • Du får mulighetsorientert støtte til akkurat dine konkrete utfordringer som leder
  • Du får konfidensielle sparringspartnere
  • Du får faglig påfyll og blir inspirert av andre med erfaring fra lignende situasjoner   

Programmet varer ett år med mulighet og intensjon om for forlengelse. Dette er et utviklingsprogram med faglig påfyll på hvert møte. Intensjonen er at deltakerne blir inspirert til å løfte seg i rollen sin og bli en enda bedre leder. 
 
Det som blir tatt opp i nettverket, forblir i nettverket. 

Vi håper du blir med oss på denne spennende reisen sammen med andre næringslivsledere fra Asker og Bærum!

Kontakt Vbeke Hammer på e-post for påmelding eller ved eventuelle spørsmål. 

Velkommen! 
Foredragsholder
Asle Sjøbotten

Asle Sjøbotten

Rådgiver BusinessMastering AS
Asle har vært leder i praktisk talt hele sin yrkeskarriere og har solid erfaring fra de fleste problemstillinger som en daglig leder og virksomhetsleder møter på sin vei. De siste to tiårene har han ledet IT-konsulent selskapet Vitari. Han var en av gründerne og ledet selskapet til å bli blant de største i sitt slag i Norge. Under hans ledelse mottok bedriften en rekke priser i inn- og utland for godt arbeidsmiljø og ble kåret til Årets Askerladd i 2016. Selskapet ble solgt til nye eiere i 2021. Asle jobber i dag med å hjelpe andre bedrifter til å nå sine mål, blant annet gjennom konsulentselskapet businessMastering AS. «Å lede er å endre» er hans mantra, og Asle brenner for å hjelpe deg med å realisere små og store endringer.
Vibeke Hammer

Vibeke Hammer

Eier og drifter av Ansvarlig Helse
Vibeke har startet tre firmaer og vært leder i ulike roller i næringslivet. Første gang som daglig leder av ingeniørfirmaet Luftkvalitet som hun var med å starte, deretter i mange år leder for forretningsutvikling av servicevirksomheten til ABB Miljø. I 2008 skiftet hun karriereretning og siden den gang har hun arbeidet med å undervise i nøkler for rask og varig personlig endring. Hun har svært gode resultater å vise til. I dag eier og driver hun Ansvarlig Helse. Hun har lang erfaring med hvordan faglig påfyll i kombinasjon med egentrening gir resultater som blir varige, både som konsulent i akademia, innen idrett og for ledere i Asker. Dette ønsker hun å dele med deg så du vil bli en enda bedre leder og kjenner til hvordan du skal mobilisere deg selv og dine medarbeidere..