NÆRINGSRIKT

NÆRINGSRIKT
Onsdag 22. november
11:00 - 15:45
Sted
Restaurant Q by RustiQue, Holmestrand Fjordhotell
Pris
Ordinær pris 1 490 kr
Medlemspris 1 000 kr
Påmelding
Påmeldingsfrist: 21.11.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

NÆRINGSRIKT


Velkommen til NÆRINGSRIKT 2023! 

Den 22. november går årets NÆRINGSRIKT av stabelen og vi ønsker deg velkommen! 

Sammen med dyktige foredragsholdere skal vi dele fersk innsikt, rette blikket fremover og ikke minst sørge for godt påfyll av inspirasjon. Den «røde tråden» for årets konferanse er «Skap fremtiden!».

Du vil denne dagen møte foredragsholdere som gir deg ny innsikt, viser potensialene og muligheter, samtidig som du får de reelle fakta fra næringslivet. Vi vil denne dagen få gode eksempler på aktører som har tatt riktige grep, men også se muligheter for vekst. 
 
Dette blir en dag der alle bedriftene i kommunen vår får anledning til å bli bedre kjent, bygge nettverk og bli inspirerte!

Lunsj og registrering starter kl 11.00. Programmet fra scenen begynner kl 12.00.

Pris for medlemmer i HNF: kr 1 000,- (eks mva)
Pris for ikke-medlemmer: kr 1 490,-  (eks mva)

Prisen inkludere lunsj ved ankomst, taste break og faglig innhold. Påmeldingen er bindende, og siste frist for å melde seg på er 20. november.  Avmelding etter denne dato refunderes ikke.

Hold av datoen og meld deg på høstens store happening for næringslivet i vår region! 

Vi gleder oss til å se deg!
 
Foredragsholder
Ola Lind- Isaksen, Malling AS

Ola Lind- Isaksen, Malling AS

Ola Lind Isaksen er senior rådgiver i Malling & Co Leietakerrådgivning AS og jobber primært mot kontorsegmentet, med spisskompetanse og særlig fokus på arbeidsplassutvikling og behovsanalyser. Ola har over 15 års erfaring med leietakerrådgivning og gjennomføring av relokaliserings- og arbeidsplassutviklingsprosjekter. Han har vært sentral i mange store kontorprosjekter for kunder både i offentlig og privat sektor som Skatteetaten, Undervisningsbygg, Globalconnect og Telia for å nevne noen.

Ola vil denne dagen fortelle oss litt om hva bedrifter ser etter når de bestemmer dagens lokasjon for sine kontorvirksomheter, hva de unge og nye generasjonene ser etter og hvor aktuelt det nå er med hjemmekontor. I dette innlegget får vi kanskje også noen tips om hva vi må tenke på når vi skal videreutvikle kommunen. 

Foto: Malling & Co Leietakerrådgivning AS
Marianne Bjarstad, Virke AS

Marianne Bjarstad, Virke AS

Marianne Bjarstad er en av bransjelederne for Virke Varehandel, og er bransjedirektør for Virke Servicehandel. Hun har jobbet i, og med Varehandel hele sitt voksne liv som både leder, styrelder og rådgiver. Hun har erfaring fra flere bransjer og kjeder som G-Sport, Din Sko, Varner Gruppen, Gullfunn og Tanum Bokhandel. 

Denne dagen vil Marianne snakke om fremtidens handel og spørre om du er klar? 
  • Vinnere, og hva har de til felles?
  • Hvordan har «stormene», og «kaoset» de tre siste årene påvirket hvordan vi kan lykkes fremover?
  • Den kravstore forbruker – hva forventer de av oss nå?
  • Hvordan få til å få til – ledelse og fremtidstro

Foto: Virke
Ulf Andersen, NAV

Ulf Andersen, NAV

Ulf Andersen er statistikksjef i NAV med ansvar for alt etaten produserer av offisiell og offentlig statistikk på NAVs områder. Han er mye brukt som foredragsholder og talsperson for NAV i media. Ulf har vært statistikksjef i 8 år, før det administrerende direktør i MMI (nå Ipsos).

Ulf vil denne dagen gi oss et skråblikk på arbeidsmarkedet og utenforskap både på nasjonal, regional og lokalt plan. Der mange i dag har fokus på rekruttering av morgendagens kompetanse, er det også viktig for arbeidsgivere å forstå nærmere hvordan man skaper et inkluderende arbeidsliv der alle har en naturlig plass.

Foto: NAV
Ronny Rene Raveen,

Ronny Rene Raveen,

Hvordan kunne det gå slik med deg, du som var politimann og alt??

Dette spørsmålet ble Ronny møtt med da han etter endt rusbehandling 12. august 2012 bokstavelig talt stod med en plastpose i hånden, og skulle møte sin nye fastlege i Larvik for første gang.

Ronny presenterer sine historier fra et liv levd mellom to ytterpunkter få andre kan referere til, fra politimann til rusavhengig og kriminell - og bygging av et nytt liv.

I foredraget «Blålys og Kokain, blir du tatt med fra Libanons fjell, til steppelandet i Kosovo, via Oslos heftige uteliv, og til Bergen, hvor han nesten ender sitt liv som sprøytenarkoman. Et liv på Oslos beste vestkant i Løvenskioldsgate på Frogner, via rennesteinene i Bergen.

Foto: Heidi Marie Gøperød
Hovedsponsorer
Lyst til å ha stand under NÆRINGSRIKT 2023?
Logo
Vi vil ha et område i konferanselokalet hvor det vil være stands fra ulike bedrifter. Standene vil være sentralt plassert i konferanselokalet og der hvor deltakerne har pausene sine.

Kostnad pr stand: 2000kr eks mva. 

Det er begrenset antall stands denne gangen og de som ønsker tar kontakt på line@holmestrandnf.no
Hvem er næringslivet i Sande, Holmestrand og Hof?
Logo
Vi samler inn bilder, korte videoer, reels osv fra alle våre medlemmer til en kort film vi lager til bruk på NÆRINGRIKT. 
Ansatte, byggeplasser, butikker, kontorer, prosjektledere, folka i kantinen osv osv.. 

Kan dere sende oss? 
Send til line@holmestrandnf.no

NB! Alle personer på bilder må ha godkjent at disse bildene brukes offentlig.