AIW 2023 // Hammerfest: Bærekraftslunsj

AIW 2023 // Hammerfest: Bærekraftslunsj
Mandag 16. oktober
10:00 - 13:00
Sted
Strandgata 32, 9600 Hammerfest
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 13.10.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

AIW 2023 // Hammerfest: Bærekraftslunsj

 Lunsjseminar i Bærekraft: En dybdeforståelse i en av dagens viktigste Tema 

Bærekraft har blitt et nøkkelord i dagens samfunn, og vi ser at fremtidens næringsliv vil forme seg rundt det. For å hjelpe deg med å navigere i denne overgangen, inviterer vi deg til et innholdsrikt lunsjseminar på Smarthotellet i Hammerfest.

Hva kan du forvente?

Katharina Messy fra Messy Effekt: Bærekraftsrapportering: Fra plikt til konkurransefordel.

Bærekraftsrapportering er avgjørende for bedrifter i dag. Det er ikke lenger bare noe for store selskaper; også små og mellomstore bedrifter har nytte av det. Dette handler om å sette miljø-, sosiale og styringsmål og dokumentere hvordan bedriften arbeider for å oppnå dem. Bærekraftsrapportering er nå påkrevd av myndigheter for store selskaper, etterspurt av investorer og viktig for å oppfylle FNs bærekraftsmål. Det handler om å integrere bærekraft i alle aspekter av virksomheten og bidrar til bedre omdømme og kostnadsbesparelser.
Messy Effekt gir en kort introduksjon i hvordan man kan dra nytte av en god bærekraftskommunikasjon

Hilde Brekmo fra Pro Barents: Utforsk miljøfyrtårn sertifisering - en nøkkel til bærekraftig anerkjennelse. Lær om dens relevans for deg og din bedrift.

Lars Bjørkli fra Hammerfest næringsforening: Oppdag 'Om Nord' - en satsning av næringsforeningene i Nord-Norge på grønn omstilling.

Foruten kunnskapsdelingen, får du sjansen til å nettverke og nyte en deilig lunsj i et avslappet miljø.