Hvordan fungerer sosiale medier?

Hvordan fungerer sosiale medier?
16. oktober - 27. november
18:00 - 20:00
Sted
Fossveien 1
Pris
For 1 kurs 100,00
For alle kurs 300,00
Påmelding
Påmeldingsfrist: 15.11.2023
Meld meg på

Hvordan fungerer sosiale medier?

Bli med oss på en spennende workshop-serie hvor vi dykker ned i de mest relevante digitale ferdighetene for å styrke din bedrift og karriere. Våre erfarne instruktører vil guide deg gjennom praktiske trinn for å maksimere din digitale tilstedeværelse og effektivitet.

Her er en oversikt over våre kommende workshops:

25. september:Hvordan Bruke Instagram i Din Bedrift?
Oppdag hemmelighetene bak vellykket Instagram-markedsføring og hvordan du kan bygge en engasjert følgerskare som gir resultater.

16. oktober: Hvordan Bruke Canva til Din Fordel? Utforsk Canva, den kraftige designtjenesten, og lær hvordan du kan skape imponerende visuelt innhold uten designbakgrunn.

30. oktober: Hvordan Kan AI Hjelpe Deg i Din Hverdag?
Få innsikt i hvordan kunstig intelligens kan automatisere oppgaver, forbedre produktiviteten og effektivisere din daglige arbeidsflyt.

27. november: Hvordan Jobbe med Facebook i Din Bedrift?
Få en dyp forståelse av hvordan du kan utnytte Facebooks kraftige verktøy for å nå dine målgrupper og øke merkevaresynligheten.

Påmelding: 100kr for 1 kurs - 300kr for alle kursene. 
Foredragsholder
Christian Aarbogh Bjerke

Christian Aarbogh Bjerke

Markedskoordinator og innholdprodusent
Christian har ekspertise innen sosiale medier, nettverksbygging og forretningsutvikling. Han har en lidenskap for å skape digitale strategier og vekst.

Gjennom hans ekspertise innen sosiale medier, markedsføring og merkevarebygging har han bidratt til å øke synligheten, engasjementet og innholdsproduksjon for bedrifter.
 
Samarbeidspartnere