Velkommen til årets viktigste næringslivsdugnad

Velkommen til årets viktigste næringslivsdugnad
Onsdag 18. oktober
11:30 - 14:30
Sted
Kommunestyresalen, Asker rådhus, Knud Askers vei 25, 1384 Asker

Velkommen til årets viktigste næringslivsdugnad

ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET - VI GLEDER OSS TIL DENNE VIKTIGE DAGEN SAMMEN MED PANELET SOM HAR MELDT SEG PÅ! 

Akkurat nå må vi hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Med årets TV-aksjon skal vi sammen gi over 100 000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred. Hvert sjette barn i verden vokser opp i et konfliktområde, og det har aldri vært så mange barn på flukt i verden som nå. Du kan lese mer på tvaksjonen.no

Den 18. oktober inviterer vi næringslivet i Asker til en sosial og givende ettermiddag, hvor formålet er å samle inn penger til årets TV-aksjon. Ordfører Lene Conradi er med og det ønsker vi at du skal være også!
 
Næringslivsdugnaden arrangeres i hele Norge og selve gjennomføringen skjer ved at du som deltaker kontakter personer i ditt nettverk via telefon, SMS, e-post etc. Vi er behjelpelig med ringelister ved behov, men de beste resultatene oppnår vi når du ringer dine egne kontakter.
 
Har du spørsmål angående ringedugnaden kan du kontakte Tone Malm Meinich Hvam e-post eller på tlf. 412 46 312. Mer informasjon kommer senere!
 
Hvis du har kollegaer eller forretningsforbindelser i ditt nettverk som du synes burde delta så gi oss beskjed og/eller videresend denne invitasjonen. Vi lover god stemning, høyt tempo og noen timers meningsfylt arbeid!

Arrangementet starter med lunsj kl. 11.30.

Bli med på årets viktigste næringslivsdugnad!