Bymisjonen inviterer til frokostmøte "Kokain og blålys"

Bymisjonen inviterer til frokostmøte
10
Oktober
08:00 - 10:00
Sted
Quality Hotel Grand Kongsberg, Christian Augustsgate
Pris
Gratis  

Bymisjonen inviterer til frokostmøte "Kokain og blålys"

«Hvordan kunne det gå slik med deg, du som var politimann og alt?»

Meld deg på via e-post her..

Dette spørsmålet ble Ronny møtt med da han etter endt rusbehandling 12. august 2012 bokstavelig talt stod med en plastpose i hånden, og skulle møte sin nye fastlege i Larvik for første gang.

Vi møter den tidligere politimannen som gjorde karriere i sin etat som den yngste 1. betjent i politikorpset i landet med bl.a. ansvar for all sikkerheten rundt Nokas rettsaken. Ved siden av å være en meget høyt og aktet politimann tjenestegjorde han også i Libanon og Kosovo. Han søkte spenning utover det å være politi, og endte etter hvert opp som rusavhengig der kokain ble hans fiende og gode venn.

Ronny har en utrolig historie, og hans motivasjon for å være med på dette frokostmøtet er for å vise næringslivsledere og andre, hvor fort gjort det er å ta noen snarveier når det butter litt imot på jobben eller i livet generelt. 

I foredraget «Kokain og Blålys» blir du tatt med fra Libanons fjell, til steppelandet i Kosovo, via Oslos heftige uteliv, og til Bergen, hvor han nesten ender sitt liv som tungt rusavhengig. Med sin unike fortellerevne reflekterer han over hva hans endring har gitt av livskvalitet.

Meld deg på via e-post her..

Programmet ledes av Hans Arne Odde.
Velkommen! Påmelding nødvendig.
Samarbeidspartner