Konsten att mingla – ta vara på kraften i det korta mötet!

Konsten att mingla – ta vara på kraften i det korta mötet!
Torsdag 21. september
18:00
Plats
Hantverkarna Stockholm, Vasagatan 46
Pris
Kostnadsfritt  

Konsten att mingla – ta vara på kraften i det korta mötet!

Ta vara på kraften i det korta mötet! Många kan uppleva mingel som jobbigt och känner att det är svårt att veta hur man tar kontakt, vad man pratar om och hur man avslutar ett samtal. Att komma till en grupp med okända människor kan kännas obekvämt. Men det finns hjälp! Välkommen till en föreläsningen som är en mental vitamininjektion, med skratt, aha-upplevelser, insikt och fakta, helt inriktad på dig som vill lära dig mer och känna dig trygg och säker vid nästa mingel.

Lättsamt, med sunt förnuft och utan pekpinnar men ändå med stort allvar leder Mats Danielsson er till insikt om minglandets konst och hur du enkelt kommunicerar och skapar förtroende. Det handlar om att skapa relationer. Efter föreläsningen kommer du att märka att du lättare kommunicerar och knyter kontakter, t.ex. i mötet med nya bekantskaper, kunder men även kollegor och andra yrkesgrupper. Du får med dig en mängd tips och praktiska verktyg.

• Du behöver aldrig mer känna dig tveksam inför nya möten och du kommer uppfattas som social, trevlig och intressant.
• Nya kontakter skapar framtida möjligheter, de gillar dig, du skapar en kontakt och väcker intresse för dig som person och det uppdrag du utför såväl privat som yrkesmässigt.
• Du kommer utöka ditt nätverk, då personliga möten vinner i längden.
• Mingel är roligt och effektivt i alla sammanhang, från kundmöten till den privata festen.

Under kvällen bjuds alla deltagare på enklare förtäring och dryck.

Inbjudan kommer att mejlas till alla företagsmedlemmar! Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller!

Hör av dig om du har funderingar om träffen på mejladress info@hantverkarna.se.
Föreläsare
Mats Danielsson

Mats Danielsson

Er man AB
Mats Danielsson har lång erfarenhet som föreläsare, folkvettsexpert, företagare, säljare, chef i vården m.m. garanterar kvalité och erfarenhet på scenen. Mats anlitas regelbundet som expert i både radio, TV och övrig media. Mats är t.ex. SVT:s expert vid sändningar av Nobelfesten. Han föreläser över hela landet inom alla branscher och har medverkat i ett stort antal TV-program.