Næringslivsdagen 2023 | PÅMELDING KONFERANSE

Næringslivsdagen 2023 | PÅMELDING KONFERANSE
Torsdag 09. november
08:30 - 16:00
Sted
Asker Kulturhus
Pris
Ordinær pris - ikke medlem 1 200 kr
Medlemspris 900 kr
Gründer 450 kr
Påmelding
Påmeldingsfrist: 09.11.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

Næringslivsdagen 2023 | PÅMELDING KONFERANSE

Velkommen til Næringslivsdagen 2023, en viktig møteplass for næringslivet og en arena for inspirasjon og erfaringsutveksling. Tema for årets næringslivsdag er "Asker mot nye høyder" og Marte Stokstad vil nok en gang lose oss trygt gjennom dagen som konferansier.

Det blir muligheter for stand som tidligere år og påmeldingen finner den her (standprisen inkluderer to billetter til konferansen). 

Fullstendig program kan dere se under (klikk på bildet for å forstørre):I år ønsker vi å gi en ekstra god pris til gründere. Gründere er definert som bedrifter som er registrert i Brunnøysundregisteret for under tre år siden. 

Vi gleder oss til å se dere på årets næringslivsdag!
Foredragsholder
Marte Stokstad

Marte Stokstad

Konferansier
Marte Stokstad er Næringslivsdagens konferansier. Hun har ledet det meste av store TV-programmer, som Hvem bor her, Norske talenter, Idol, Kvelden før Kvelden, kommentator på Eurovision og mye mer. Hun er også en kjent stemme på radio, alle har vel hørt Marte i Norges mest populære program Nitimen!
 
Sjøsprøytensemblet

Sjøsprøytensemblet

Asker Sjøsprøytensemble ble startet i 2017 som en gest til den nye storkommunen som skulle dannes. Med en kystlinje på nesten 20 mil var det naturlig å legge seg på et maritimt repertoar som skulle speile kultur og næringsliv langs kysten på Askerhalvøya.

Ensemblet har hatt flere opptredener i samarbeid med kommuneplansjef Tor Arne Midtbøe, som er en utmerket formidler av Askers kystkultur. Sjøsprøytensemblet gir musikalsk liv til Tor Arnes historier. Sjøsprøytensemblet som består av Børge Tronrud vokal og saksofon, Per Øystein Funderud piano og Harald Skogli kontrabass.
 
Mari Strømsvåg

Mari Strømsvåg

Mari Strømsvåg jobber med internasjonal profilering og talentattraksjon på vegne av 65 kommuner i Osloregionen. For å bli en bærekraftig og attraktiv region, må vi tiltrekke, beholde og verdsette utenlandske talenter som kommer hit. Det er en jobb kommuner og næringsliv må samarbeide om.
 
Ann Kristin Hagby

Ann Kristin Hagby

Ann Kristin har et brennende hjerte for Askers reiseliv, og har de siste årene etter sammenslåingen stått bak arbeidet for handlingsplanen for Asker. Fokus på Asker syd har stått i spissen for mye av hennes arbeid. Nå er det full fart mot 2030 i hele Asker, med er rykende fersk handlingsplan i «lomma» som dere vil få innblikk i på næringslivsdagen.
 
Bente Bratland Holm

Bente Bratland Holm

Få kjenner reiselivet i Norge bedre enn Bente Bratland Holm. Hun har tidligere vært hele Norges reiselivsdirektør i Innovasjon Norge, hvor hun ledet arbeidet med nasjonal reiselivsstrategi og hun har holdt gjesteforelesninger på Harvard University om reiselivsutvikling.
 
Marit Høvik Hartmann

Marit Høvik Hartmann

Marit Høvik Hartmann har tidligere vært adm.dir. i Geelmuyden Kiese og i McCann Oslo, og hun har også ledet Oslo Brand Alliance med ansvar for å bygge Oslo internasjonale merkevare. Det var i dette arbeidet hun ble kjent med Bente, som hun i dag jobber i team med.
 
Per Espen Stoknes

Per Espen Stoknes

Per Espen Stoknes er TED Global Speaker, utdannet psykolog med doktorgrad i grønn økonomi fra Universitet i Oslo, og arbeider som førsteamanuensis og Co-leder for BI Senter for Bærekraft og Energi. Han er med-grunnlegger av flere miljøteknologiselskaper, og har lang erfaring som foreleser samt bedriftsrådgiver innen scenario-baserte strategier. Hans siste bok er Grønn Vekst – En sunn økonomi for det 21. århundre, mens Det vi tenker når vi prøver ikke tenke på global oppvarming (2017) var utgangspunktet for hans TED-talk som er sett over 3,2 millioner ganger. Han har også vært møtende stortingsrepresentant og utpekt av EU-kommisjonen som medlem av Europa Horizon Mission Board for Climate and Societal Transformation to 2030.
 
Sebastian Haver

Sebastian Haver

Aibel
Sebastian Haver gir et innblikk i hvordan Aibel gjennom mer enn ti år har utviklet selskapet mot fornybare løsninger ved å utnytte kompetansen sin fra olje og gass til i dag å være en ledende leverandør til den europeiske havvindindustrien.
 
Arvid Wisløff

Arvid Wisløff

Statkraft Tofte AS
Arvid Wisløff er daglig leder i Statkraft Tofte AS.  Statkraft Tofte AS er et selskap som skal utvikle og skape ny aktivitet på industriområdet på Tofte. De er godt i gang med flere spennende prosjekter og bedrifter der Silva Green Fuel er det største prosjektet, men det skjer også annet interessant utviklingsarbeid i de øvrige bedriftene i Næringsparken.
 
Mats Tristan Tjemsland

Mats Tristan Tjemsland

CAMBI
Mats Tristan Tjemsland er finansdirektør i Cambi ASA, Asker-bedriften som har utviklet verdensledende teknologiløsninger for behandling av avløpsslam og matavfall. Tjemsland er utdannet ved Norges Handelshøyskole (NHH) og Universitetet i Mannheim, og startet sin karriere som konsulent i EY. Han har i senere tid også hatt ulike roller i finansfunksjonen til bioteknologiselskapet Aker BioMarine ASA. Cambis teknologi finnes i dag i 27 land på alle kontinenter i byer som London, Washington DC, Beijing, og Sydney. Selskapet er børsnotert med en markedsverdi på over 2 milliarder kroner.
 
Trond Lund

Trond Lund

N2 APPLIED
Trond har bakgrunn fra industri og melkegård. Han jobber i Asker-bedriften N2 som kan revolusjonere verdens matproduksjon – deres plasmateknologi omgjør husdyrmøkk til fullverdig gjødsel samtidig som bonden kutter utslipp.
 
Samarbeidspartnere