Næringslivsdagen 2023 | PÅMELDING KONFERANSE

Næringslivsdagen 2023 | PÅMELDING KONFERANSE
09
November
09:00 - 16:00
Sted
Asker Kulturhus
Pris
Ordinær pris - ikke medlem 1 200,00
Medlemspris 900,00
Gründer 450,00

Påmelding
Påmeldingsfrist: 03. November 2023
Meld meg på

Næringslivsdagen 2023 | PÅMELDING KONFERANSE

Velkommen til Næringslivsdagen 2023, en viktig møteplass for næringslivet og en arena for inspirasjon og erfaringsutveksling. Tema for årets næringslivsdag er "Asker mot nye høyder" og Marte Stokstad vil nok en gang lose oss trygt gjennom dagen som konferansier.

Vi jobber med å ferdigstille programmet, men foreløpig kan vi informere om flere inspirerende og spennende foredragsholdere. Vil du høre om hvordan det var for Håkon Erlandsen å spille konsert på toppen av Mont Everest? Eller vil du bli inspirert av Per Espen Stoknes som 3,2 millioner visninger av sin TED-talk? Eller kanskje høre fra tidligere reiselivsdirektør i Innovasjon Norge og tidligere direktør i Geelmuyden Kiese om hvordan man kan gå fra "bullshit bingo til konkurransekraft"?

Det blir muligheter for stand som tidligere år, påmeldingen har allerede åpnet og dere finner den her. NB! Standprisen inkluderer to billetter til konferansen

Lyst til å være sponsor for Næringslivsdagen? Ta kontakt med Tone Malm Meinich Hvam på e-post eller telefon.

I år ønsker vi å gi en ekstra god pris til gründere/start-ups. Gründere er definert som bedrifter som er registrert i Brunnøysundregisteret for under tre år siden. 

Vi gleder oss til å se dere på årets næringslivsdag!