Gratis konsert og kveldsforedrag

Gratis konsert og kveldsforedrag
Onsdag 27. september
19:00 - 21:00
Sted
Dronningveien 2
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 22.09.2023
Registreringsfrist er utløpt

Gratis konsert og kveldsforedrag

I samarbeid med Sundvolden hotel og Ringerike Næringsforening arrangerer Kirkens Bymisjonkveldsforedrag onsdag 27 september kl. 19:00 på Sundvolden Hotel.

Dette kveldsforedraget får vi besøk av Lindis Hurum, Generalsekretær i Leger uten grenser, hun har nylig gitt ut bok og deler av sine erfaringer. «Hva skjer når katastrofen inntreffer»

Vi er heldig og har fått med Celine Rensel fra Hole. Hun er kjent fra årets The Voice på TV2 der hun gjorde låter som har gått til topplistene i Norge. Celine har stått på lokale scener siden hun ble født og hatt virke i både sang, dans og teater. Hun studerer for tiden musikkteater på Kristiania i Oslo og jobber med musikk på siden. Ny musikk er også rett rundt hjørnet!

Så har vi med oss vår egen Pål Arnold Halum, han begynte som slampoet i 2017, men debuterte med diktlesning allerede som 16-åring. Etter et brokete liv står han nå stødig planta på Drammens litterære scene. De siste årene har han bl.a opptrådt på Oslo Internasjonale Poesifestival. Han har også skrevet to dikt for Kirkens Bymisjon.  På et innstendig og unikt vis framfører han selvskreven poesi, som finnes å lese på bloggen Forlaget Lokes Narrespill.

Vi byr også på litt å bite i og ønsker å skape en sosial og hyggelig kveld hvor dere kan invitere med kollegaer, ektefelle eller samboer. Dette er helt gratis.

Vi har satt påmeldingsfrist til fredag 22 september, men gi meg gjerne beskjed så tidlig som mulig om hvor mange som kommer fra dere.

Påmelding: jan.egil.hovland@bymisjon.no