Informasjonsmøte på Teams om ledernettverk oppstart januar 2024

Informasjonsmøte på Teams om ledernettverk oppstart januar 2024
Mandag 27. november
11:00 - 12:00
Sted
Teams-møte
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 27.11.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

Informasjonsmøte på Teams om ledernettverk oppstart januar 2024

Til deg som er leder i Asker og Bærum:  
Bli inspirert til å se muligheter i hverdagsutfordringene.

Endringslederne tilbyr medlemmene i Asker Næringsforening og Bærum Næringsråd et mulighetsorientert ledernettverk, for å bidra til at du lykkes enda bedre i lederrollen din. 
 
Endringstakten er høy. Ledere rapporterer at det oppleves press og forventninger fra «alle» kanter, tiden blir den store utfordringen, og oppgaver lederen ikke får gjort påvirker kanskje nattesøvnen. Den skjulte felles nevner er opplevelsen av ensomhet. Man opplever å stå alene og savner noen å sparre med. Alt dette påvirker overskudd og hvor godt du egentlig lykkes i lederrollen, som igjen påvirker helse, fremtid -og privatlivet ditt. 
 
Vi ser på våre virksomhetsledere som arbeidslivets eliteutøvere, men vi har ikke kultur for et godt støtteapparat. Idretten har et solide støtteapparat for de som beveger seg i toppsjiktet for å sikre at de presterer godt. 
 
Asle Sjørbotten og Vibeke Hammer tilbyr deg et aktivt og konfidensielt nettverk hvor fokuset er å bidra til at du skal lykkes enda bedre i rollen som leder: 
 
 • Du får mulighetsorientert støtte til akkurat dine konkrete utfordringer som leder
 • Du får konfidensielle sparringspartnere
 • Du får faglig påfyll og blir inspirert av andre med erfaring fra lignende situasjoner   

 • Programmet varer ett år med mulighet og intensjon om for forlengelse. Dette er et utviklingsprogram med faglig påfyll på hvert møte. Intensjonen er at deltakerne blir inspirert til å løfte seg i rollen sin og bli en enda bedre leder. 
   
  Dette blir en lukket gruppe, hvor det som tas opp blir i gruppen. 

  Lenke til Teamsmøtet blir sendt deg DAGEN FØR! 

  Velkommen! 
Foredragsholder
Vibeke Hammer

Vibeke Hammer

Eier og driver Ansvarlig Helse
Vibeke har startet tre firmaer og vært leder i ulike roller i næringslivet. Første gang som daglig leder av ingeniørfirmaet Luftkvalitet som hun var med å starte, deretter i mange år leder for forretningsutvikling av servicevirksomheten til ABB Miljø. I 2008 skiftet hun karriereretning og siden den gang har hun arbeidet med å undervise i nøkler for rask og varig personlig endring. Hun har svært gode resultater å vise til. I dag eier og driver hun Ansvarlig Helse. Hun har lang erfaring med hvordan faglig påfyll i kombinasjon med egentrening gir resultater som blir varige, både som konsulent i akademia, innen idrett og for ledere i Asker. Dette ønsker hun å dele med deg så du vil bli en enda bedre leder og kjenner til hvordan du skal mobilisere deg selv og dine medarbeidere.. 
 
Asle Sjøbotten

Asle Sjøbotten

Konsulent BusinessMastering AS
Asle har vært leder i praktisk talt hele sin yrkeskarriere og har solid erfaring fra de fleste problemstillinger som en daglig leder og virksomhetsleder møter på sin vei. De siste årene har han ledet IT-konsulent selskapet Vitari. Han var gründer i 2002 og har ledet selskapet til å bli ett av de største i sitt slag i Norge. Under Hans ledelse mottok bedriften en rekke priser for godt arbeidsmiljø i inn- og utland og prisen som Årets Askerladd i 2016. Selskapet ble solgt til nye eiere i 2021. Asle jobber i dag med å hjelpe andre bedrifter for å nå sine mål, blant annet gjennom konsulentselskapet BusinessMastering AS. Å lede er å endre, og Asle brenner for å hjelp deg med å realisere små og store endringer.