Lev og bo i Lofoten - fra drøm til virkelighet!

Lev og bo i Lofoten - fra drøm til virkelighet!
Tirsdag 29. august
18:00 - 20:00
Sted
Meieriet Kultursenter, Leknes + streamet
Pris
Gratis
Registreringsfrist er utløpt

Lev og bo i Lofoten - fra drøm til virkelighet!

Vet du hvilke jobbmuligheter som er i Vest-Lofoten?
På dette eventet vil du få høre toppledere i Vest- Lofoten fortelle om sine bedrifter, bredden i stillinger de har og hvilken kompetanse de ser etter fremover. Enten du bor her, eller har en drøm om å flytte hjem til Lofoten, er dette eventet å få med seg. Nå skal vi vise hva som skjer i Vest-Lofoten og gi deg mange grunner til hvorfor dette er din fremtidige arbeidsplass.


PÅMELDING her.
Arrangementet vil bli streamet slik at du kan se det fra hvor som helst i landet. Del det gjerne med dine favorittmennesker som du ønsker å bo sammen med i Lofoten.

Det blir enkel servering ifm arrangementet. 

Målgruppe: Unge voksne som enten bor her, eller har en drøm om å flytte hjem til Lofoten. Studerer eller jobber dine barn/barnebarn/venner andre steder i landet, da bør du får med deg dette slik at du kan fortelle dem om alle mulighetene som finnes her.
Program

Velkommen!

Marthe Hov Jacobsen, Daglig leder i Egga Utvikling

Nordlandssykehuset

Sissel Juliussen og Wenche Bøe, Nordlandssykehuset Lofoten, Avd.leder kirurgisk klinikk og Rådgiver HR-avdelingen
               
Med ca 300 personer ansatt er Nordlandssykehuset Lofoten en av de største bedriftene i Lofoten, og mulighetene for en spennende og givende jobb er store. Sissel og Wenche tar oss med inn i den varierte hverdagen på sykehuset. Forteller om avdelinger og muligheter, hvilke stillinger de har behov for og hvilken kompetanse de gjerne ønsker mer av i årene som kommer. Jobber hvor du garantert får være med å gjøre en forskjell i folks liv. 
 

Insula

Sigvald Rist, Konserndirektør Insula Norge & Hvitfisk

Insulas største suksessfaktor er deres dyktige og dedikerte medarbeidere. Med aktivitet i hele verdikjeden fra hav til bord, utfører de hver dag arbeidsoppgaver som spenner over mange ulike fagområder. Sigvald vil fortelle om utviklingen av dette spennende sjømatselskapet, og hvordan de har vokst fra å være et lokalt selskap i Lofoten til å bli et nordisk konsern med over 1100 ansatte. Her er det mange jobbmuligheter innen mange ulike fagområder.

Vestvågøy Kommune - stolt fortid – innovativ fremtid!

Morten Dyrstad, Kommunedirektør Vestvågøy Kommune

Som Lofotens geografiske midtpunkt er Vestvågøy Kommune full av muligheter. Med et spenn fra 1000-årig produksjon av tørrfisk til dagens innovative kompetansemiljøer er Vestvågøy et spennende sted å etablere sin virksomhet. Vi er oss bevisst våre røtter, men innser behovet for fremtidig nyskapning og utvikling på alle områder. Kommunen har verdier er å være En åpen og raus kommune, En kommune med mangfold, Vi møter hverandre med respekt og tillit. Morten vil fortelle om hvordan de jobber med å legge til rette for bo og jobbe i Lofoten med fokus på deres verdier. Og hvilke spennende planer har de fremover?  

Nusfjord Arctic Resort

Fred Anton Ravneberg, Daglig leder Nusfjord Arctic Resort

Viste du at en av tidligste bosettingene i Nusfjord stammer fra 425 f.Kr., noe som gjør dette fiskeværet til en av Norges eldste og best bevarte fiskedestinasjoner? Nå er Nusfjord et fullservice resort, som er åpen for gjester hele året. Med filosofien om at menneskene er nøkkelen til bærekraftig utvikling av resorten og omgivelsene, legger de også grunnlaget for å ta vare på og utvikle sine ansatte. Hør Fred Anton fortelle mer om hvordan de gjør det, litt om bredden i kompetansen de har og gjerne ønsker mer av i løpet av årene som kommer.
 

Lofot Entrepenør

Monica Løvdal Lorentzen, Prosjektleder og 2. generasjon Lofot Entrepenør

Som en av Lofotens største entreprenørbedrifter med over 100 ansatte er Lofot Entrepenør alltid på utkikk etter de beste hodene og ikke minst hendene. Som totalentreprenør har de behov for kompetanse og erfaring som spenner over hele verdikjeden fra utvikling og prosjektering til ferdig prosjekt.
Foredragsholder
Sissel Juliussen

Sissel Juliussen

Avd. leder, Kirurgisk klinikk Nordlandssykehuset Lofoten
Wenche Bøe

Wenche Bøe

Rådgiver, HR-avdelingen Nordlandssykehuset Lofoten
Sigvald Rist

Sigvald Rist

Konserndirektør, Insula Norge & Hvitfisk
Morten Dyrstad

Morten Dyrstad

Kommunedirektør, Vestvågøy Kommune
Fred Anton F Ravneberg

Fred Anton F Ravneberg

Daglig leder, Nusfjord Arctic Resort
Monica Løvdal Lorentzen

Monica Løvdal Lorentzen

Prosjektleder og 2. generasjon Lofot Entrepenør
Marthe Hov Jacobsen

Marthe Hov Jacobsen

Daglig leder Egga Utvikling, konferansier