Møt 'Rogalandstinget'

Møt 'Rogalandstinget'
Mandag 23 oktober
10:00 - 14:00
Sted
Haugesund Rederiforening - Møllerveien 6
Pris
Gratis

Møt 'Rogalandstinget'

Rogalandstinget blir regionens mulighet til å møte en samlet Rogalandsbenk for å ta opp aktuelle politiske saker. Vi inviterer åpent alle aktører som ønsker til å melde seg på, om en er bedrift, fagforening eller interesseorganisasjon. Dette blir en unik anledning for regionen til å møte sine folkevalgte i nasjonalforsamlingen, og vi håper mange bruker denne anledning til å møte alle de politiske partiene som representerer og jobber for Rogaland på Stortinget.

Rogalandsbenken ønsker å møte så mange som mulig. De som melder seg på må være forberedt på å presentere sin sak i korte presentasjoner (maks 10 minutter inkl. spørsmål), og vi oppfordrer til å være tydelige på hva en ønsker at benken skal ta tak i politisk. Det er ingen begrensing på tema, men vi vil prioritere aktører som har innspill til aktuelle politiske saker. Man må være forberedt på å ettersende et kort sammendrag av saken til Rogalandsbenken via Maritimt Forum eller Næringsforeningen.

Vi planlegger å organisere dagen tematisk slik at alle aktører vil bli tildelt tid i en avsatt tidsbolk. Da kan en enklere planlegge deltagelse i det aktuelle tidsrommet og trenger ikke sette av hele dagen. Detaljert program vil bli tilgjengelig i god tid før møtet.

For spørsmål ta kontakt med Næringsforeningen eller Maritimt Forum.

Klikk her for påmelding