Det begynner med deg, inspirasjonsforedrag

Det begynner med deg, inspirasjonsforedrag
Onsdag 30. august
19:30 - 21:00
Sted
Meieriet Kultursenter, Leknes
Pris
Gratis
Påmeldingsfristen er utløpt

Det begynner med deg, inspirasjonsforedrag

Vi har gleden av å invitere alle ansatte i handels- og servicenæringen til en kveldsstund sammen med gode kolleger under Høstvekka - invitasjonen gjelder inspirasjonsforedraget «Det begynner med deg» med Cathrine Magnus.

Vi får besøk av Cathrine Magnus og hennes inspirasjonsforedrag om service, holdninger og handlinger. Foredraget til Cathrine Magnus er energisk, personlig og morsomt! Samtidig inneholder det tankevekkende påstander og konkret inspirasjon til hva hver enkelt kan gjøre for å yte bedre service og være en mer motiverende kollega i hverdagen. Det handler ikke bare om kompetanse, men også om vilje og evne til å yte det lille ekstra.

Foredraget er gratis, men det rigges til salg av tapastallerken og drikke i Fryseriet. Vi håper at de som kan blir igjen etter foredraget for fine uformelle samtaler med kolleger i næringen.
Foredragsholder
Cahtrine Magnus

Cahtrine Magnus

Cathrine Magnus er en resultatorientert inspirator som holder foredrag om service og kundebehandling. Hun har jobbet med salg og service i flere tiår, blant annet i SAS, Scandic Hotels og i Olav Thon Gruppen – både for hotellene og kjøpesentrene! Cathrine har utallige eksempler på at god kundeservice gir høyere inntjening til bedriften og mer fornøyde ansatte som har det bra med seg selv.