Seminar: Hvordan utnytte potensialet til generativ AI?

Seminar:  Hvordan utnytte potensialet til generativ AI?
Tirsdag 31. oktober
08:30 - 11:30
Sted
Dronningensgate 2, Næringsforeningens lokaler
Pris
Medlemspris 900 kr
Ordinær pris 1 500 kr
Påmelding
Påmeldingsfrist: 31.10.2023
Påmeldingsfristen er utløpt

Seminar: Hvordan utnytte potensialet til generativ AI?

Generativ AI strekker seg langt utover teknologier som ChatGPT. En fersk studie fra MIT viser at generativ AI kan øke produktiviteten med opptil 55%.

Seminaret er designet for å gi bedrifter en dypere forståelse av hvordan generativ AI kan strømlinjeforme og effektivisere arbeidsflyten.

Dette kurset tilbyr en flertrinns tilnærming som passer både for nybegynnere og de som allerede har kjennskap til generativ AI.

I løpet av dette seminaret vil vi utforske flere avgjørende temaer, inkludert:
  • Optimalisering av arbeidsoppgaver med AI: Vi vil dykke ned i hvordan AI enkelt kan forbedre arbeidsoppgavene, inkludert programmeringsoppgaver i utviklingsprosessen. Du vil lære hvordan Generativ AI kan hjelpe deg med å automatisere rutineoppgaver, frigjøre tid og ressurser, og øke effektiviteten.
 
  • Styrking av datasikkerhet og personvern: Vi vil diskutere hvordan Generativ AI kan bidra til å styrke sikkerheten og beskyttelsen av sensitiv informasjon. Du vil oppdage innovative metoder for å identifisere og håndtere potensielle sikkerhetstrusler, og lære hvordan Generativ AI kan være en pålitelig alliert for å beskytte bedriftens verdifulle data.
 
  • Forenklet implementering av Generativ AI: Vårt seminar tar sikte på å gi deg en praktisk tilnærming til implementeringen av Generativ AI. Vi vil veilede deg i å identifisere de mest hensiktsmessige bruksområdene for Generativ AI i ditt arbeidsmiljø, og gi deg verktøyene og innsikten du trenger for å lykkes med implementeringen.
 
  • Rask oppdagelse og korrigering av feil med AI: Vi vil vise hvordan AI kan bidra til å oppdage og korrigere feil og problemer raskt.
 
  • Effektiv analyse av store datamengder med AI: Vi vil demonstrere hvordan AI kan analysere store datamengder effektivt for å gi verdifull innsikt.

 
Foredragsholder
Morten Godwin

Morten Godwin

Sjefsforsker i AI Experts, professor ved UiA og nestleder for Centre for Artificial Intelligence Research
Morten Goodwin (født 1980) ble introdusert til kunstig intelligens da han på 2000-tallet tok en mastergrad i Agder, og han har vært bitt av basillen siden. Han dro senere til Danmark for å spesialisere seg med en PhD innen kunstig intelligens, og er nå en aktiv forsker med mer en 110 fagvellevurderte bak seg. Han underviser til daglig om kunstig intelligens for bachelor-, master- og PhD-studenter. Han er også en aktiv populærvitenskapelig formidler med fokus å de enorme fremskritt både innen forskningen og den praktiske nytten av kunstig intelligens. Høsten 2020 gav han ut boken "AI. Myten om maskinene"
Per-Arne Andersen

Per-Arne Andersen

CTO hos AI axperts, Førsteamanuensis UIA
Startet sin karriere som datatekniker med spesialisering i unix-baserte systemer. Utdannet sivilingeniør.
Hans forskningsområder inkluderer Reinforcement Learning, Deep Learning og Adaptive Learning.

Jobber blant annet som førsteamanuensis for UIA og som CTO for AI experts. 
Samarbeidspartner